Coaching

 

Persoonlijke coaching

beweegkunst is er voor mensen die willen groeien. Voor mensen die door een veranderingsproces heen gaan en daar graag begeleiding bij willen. Voor professionals met lef die willen werken aan zichzelf. Of die hun samenwerking willen optimaliseren en daarbij hun eigenheid willen bewaren.

Wil je meer weten over hoe je: 

  • Effectiever functioneert;
  • Je je grenzen bewaakt in complexe situaties;
  • Meer in je kracht staat;
  • Hoe je bij jezelf blijft;
  • Helder en overtuigend communiceert;
  • Inspireert.
 

Waar loop je tegenaan?

Je kunt het gevoel hebben dat je vast zit in een situatie. Het kan zijn dat je een ingrijpende gebeurtenis in je werk of je priv├ę situatie wilt verwerken om weer verder te kunnen. Je hebt het gevoel dat je onder hoge druk moet presteren en niet langer aan je eigen perfectionistische normen kunt voldoen. Je voelt je machteloos en je bent niet meer in staat om vanuit je eigen kracht te functioneren. Je kunt het idee hebben dat anderen jou niet begrijpen. Of je moet een confrontatie aangaan waarvoor je je niet toegerust voelt.


Wat levert de coaching op?

De lacunes in je leer- en werkwijze komen aan het licht en je wordt uitgenodigd om een effectievere route te nemen. Je functioneert niet langer vanuit angst of vooroordelen, maar vanuit vertrouwen in je eigen kracht. Je leert hoe je via de verbinding met jezelf, de verbinding met de buitenwereld weer maakt. Als manager of adviseur ben je succesvoller en zet je je krachten in specifieke situaties constructief en effectief in.